Wij hadden net een productief en gezellig repetitieweekend achter de rug en een hele hoop optredens voor de deur, toen we door de coronacrisis thuis kwamen te zitten. Opeens zaten we op dinsdagavonden thuis achter onze laptop op Zoom te zingen in plaats van met elkaar bij CREA.

Hoewel we aan het begin nog met goede hoop doorzetten met online repeteren, hoorden we al snel dat al onze optredens van het jaar waren geannuleerd. Dat was een behoorlijke teleurstelling!

Ook konden we via Zoom niet samen tegelijk zingen, dus konden we niet repeteren zoals we gewend waren. Toch haalden we wel plezier uit de nieuwe oefeningen en het wekelijks samenkomen. Maar we waren wel onwijs blij toen we in juni weer in het echt samen mochten zingen!

Nu is het seizoen helaas afgelopen, maar we kijken uit naar een nieuw begin in september, hopelijk weer samen zingend! We hebben leuke plannen voor september, stay tuned…