Meezingen?

 

Wil jij meezingen bij Pulze? Dat kan! We zijn altijd opzoek naar leuke, enthousiaste en gemotiveerde zangers en zangeressen. Ons instroommoment vindt elk jaar plaats in september, aan het begin van het studiejaar. Kun je niet wachten tot volgend jaar, mail dan naar pulze.amsterdam@gmail.com, dan bekijken we samen de mogelijkheden!

 

 

Wat verwachten we van je?

Bij Pulze wordt er uitgegaan van een zekere mate van muzikaliteit. Je hebt een soepele stem en kan goed aanwijzingen opvolgen. Je bent in staat aan de hand van geluidsbestanden je eigen partij te leren. Je hoeft geen noten te kunnen lezen. Bij het auditiemoment wordt er gekeken naar je klank, zuiverheid en ritmiek. Daarnaast kies je zelf een nummer dat je zonder begeleiding zingt. 

Om als ambitieus koor vooruit te kunnen gaan, wordt er van elk lid toewijding en inzet verwacht. Dat betekent dat je iedere repetitie en elk optreden voorbereid aanwezig bent.
Onze repetities zijn elke donderdag van 19:30 tot 22:00 uur. 

Omdat Pulze een studentenvereniging is, kunnen we alleen jongeren toelaten. Als je geen student meer bent, geldt er bij het instromen een leeftijdsgrens van 25 jaar.

Heb je nog vragen? Stuur ons dan een mail.