Zing mee

Bij Pulze zoeken we altijd leuke, enthousiaste en gemotiveerde zangers en zangeressen! Er zijn twee auditiemomenten per jaar, één in september en één in februari. Er wordt gekeken naar je klank, zuiverheid en ritmiek. Daarnaast kies je zelf een nummer dat je zonder begeleiding zingt. 

We hebben een aantal verwachtingen. Je hebt een soepele stem en je staat graag op het podium. Je bent muzikaal, maar je hoeft geen noten te kunnen lezen. Je bent in staat aan de hand van geluidsbestanden je partij te leren. Als je geen student bent, geldt een leeftijdsgrens van 25 jaar. Pulze is een ambitieus koor en om vooruit te gaan en goede optredens neer te zetten vragen we toewijding en inzet. Dat betekent dat je iedere repetitie en elk optreden voorbereid aanwezig bent.

Weet je nog niet zo goed of Pulze bij je past of wil je eerst komen kijken? Kom dan naar de open repetitie, om kennis met ons te maken en erachter te komen wat we precies doen en van je verwachten. Dit jaar was de open repetitie op 11 februari. In september zal er weer een worden gepland. Houd hiervoor de website en onze facebook-pagina in de gaten. Als je langs wilt komen tijdens een repetitie buiten de open repetitie, dan kan dat ook.

Meld je eerst via aan pulze.amsterdam@gmail.com. Pulze repeteert elke dinsdag van 20:00 tot 22:30 in CREA aan Nieuwe Achtergracht 171, Amsterdam. Erna borrelen we vaak in het CREA cafe.  

Heb je nog vragen? Mail dan gerust naar pulze.amsterdam@gmail.com.