Een nieuw jaar na Corona: Pulze Academy

Zoals iedereen gemerkt heeft, heeft de wereld even stil gestaan voor een paar maanden. Maar we mogen weer!! Pulze is superblij om te mogen zeggen dat we weer kunnen gaan repeteren.

Dit jaar gaan we het een beetje anders aanpakken dan andere jaren, we willen namelijk het studiejaar aftrappen met een maand PULZE ACADEMY.

Wat houdt dit in vraag je je af?
3 open zangsessies, vrij om bij te wonen voor iedereen, gratis en voor niets (je hoeft alleen maar een goed humeur en je stem mee te nemen).
In het echt weer eens zingen met een groep, in plaats van online!
Elke avond leer je een nieuw nummer waar we de repetitie aan gaan werken.

Je maakt kennis met de huidige leden van Pulze;
Je maakt kennis met de innovatieve werkwijze van het koor;
Je ervaart hoe leuk het is om met een groep te zingen en wat er allemaal mogelijk is met zingen in een groep.

Locatie: Watergraafsmeerse Schoolvereniging (Mr P.N. Arntzeniusweg 90)
Data: donderdag 10, 17 en 24 september
Tijd: 20.00-22.00

I.v.m. corona is aanmelden noodzakelijk, door te mailen naar pulze.amsterdam@gmail.com

Tot dan!!

Pulze in tijden van Corona

Wij hadden net een productief en gezellig repetitieweekend achter de rug en een hele hoop optredens voor de deur, toen we door de coronacrisis thuis kwamen te zitten. Opeens zaten we op dinsdagavonden thuis achter onze laptop op Zoom te zingen in plaats van met elkaar bij CREA.

Hoewel we aan het begin nog met goede hoop doorzetten met online repeteren, hoorden we al snel dat al onze optredens van het jaar waren geannuleerd. Dat was een behoorlijke teleurstelling!

Ook konden we via Zoom niet samen tegelijk zingen, dus konden we niet repeteren zoals we gewend waren. Toch haalden we wel plezier uit de nieuwe oefeningen en het wekelijks samenkomen. Maar we waren wel onwijs blij toen we in juni weer in het echt samen mochten zingen!

Nu is het seizoen helaas afgelopen, maar we kijken uit naar een nieuw begin in september, hopelijk weer samen zingend! We hebben leuke plannen voor september, stay tuned…

Voorbereiding Pulze Performance

Eind februari komt ons halfjaarlijks concert er weer aan en daarom zijn we nu druk bezig met ons hierop voorbereiden. We zijn het jaar goed van start gegaan door bij onze eerste repetitie vocal coach Joyce Lou uit te nodigen.

Zij heeft ons geholpen met de focus op onze ademhaling en heeft geluisterd naar hoe wij Ocean Eyes zongen en hele goede tips gegeven! De repetitie daarop is Dian van IJkhout langsgekomen om met ons te werken aan de choreografie van Ocean Eyes.

De voorbereidingen zijn dus in volle gang en we beginnen al heel veel zin te krijgen in het optreden, we hopen jij ook!

Om kaartjes te reserveren, mail naar pulze.amsterdam@gmail.com.

Nieuwjaarsborrel

Afgelopen vrijdag zijn we met het koor pizza gaan eten en een drankje gaan doen bij Sugo in Amsterdam om het nieuwe jaar in te luiden.

Hoe kan dit beter dan door te zingen?! Na het eten zijn we daarom lekker de karaokebar ingedoken en hebben we de sterren van de hemel gezongen! 

Nieuwe truien!

Misschien heb je het op onze instagram of facebook al gezien, maar we hebben nieuwe truien met ons logo erop! Het zijn prachtige truien geworden, in de kleur waar wij ook in optreden: donkergroen. We zijn er super blij mee! Bedankt Jobo Promotions.